Ledenvergadering, verkiezingen & ribbetjesavond!

Geschreven op 2014-04-24
Leestijd: 1 minuut

Het academiejaar loopt stilaan ten einde… Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Zeus WPI dan ook een gepaste slotactiviteit: we beginnen met een ledenvergadering waar het nieuwe bestuur verkozen wordt, gevolgd door een gezellige ribbetjesavond als afsluiter van het mooie jaar. Achteraf is de kans ook groot dat we nog even het nachtleven in duiken! Dit hele gebeuren vindt plaats op dinsdagavond 6 mei vanaf 17u30.

Iedereen is eerst welkom in de Zeuskelder voor een korte ledenvergadering. Na een bespreking van de activiteiten en gebeurtenissen van het voorbije jaar komen we tot het hoogtepunt van deze vergadering: de verkiezingen voor het nieuw bestuur. Heb je interesse om volgend jaar zelf deel uit te maken van het nieuwe bestuur? Vul dan zeker deze kandidaatstelling in. Op zondagavond 4 mei worden de kandidaturen bekend gemaakt! Daarna is het ook niet meer mogelijk je kandidaat te stellen.

Na dat spannende moment gaan we allemaal gezellig ribbetjes eten. Dit jaar is de Amadeus weer aan de beurt! Omdat we graag willen reserveren, vragen we jullie hier in te schrijven vóór dinsdag 29 april. Mensen die niet naar de ledenvergadering komen verwachten we daar om 19u.