Nieuwe site

door Elo

Geschreven op 2016-10-03
Leestijd: 1 minuut

Er werd reeds een tijd gesproken over een nieuwe zeus-site, een die geen gebruik maakt van Content Management Systemen zoals Wordpress. Deze zomer werd eraan begonnen, en nu (begin Oktober) zijn we klaar om hem te deployen.

De site werd geschreven gebruik makend van nanoc — een statische site generator — dat tevens geschreven is door een oud-Zeuslid. Nanoc geeft ons volledige controle over elk aspect van de site. Zo kunnen we kiezen om elk event en blogpost te schrijven in markdown, we kunnen gemakkelijk data hier van gebruiken om iCal events aan te maken, en we kunnen een betere distinctie tussen event en blogpost maken.

Verder is er nog 1 zeer belangrijk bestand; Rules. Hierin wordt een set van regels gedefiniëerd dat duidelijk maakt hoe elk bestand moet gecompileerd worden.

Op de nieuwe site kunt u alles terugvinden van de oude site, inclusief cammie uiteraard! De events en de blogposts zijn in een nieuw jasje gegoten en op de projecten pagina vindt u alle info van uw favoriete zeus-project.

Merk je een foutje op, of heb je een verbetering? Laat het ons weten als issue, of maak zelf een pull request aan. Meer info vind je hier .

xoxo elo