Eerste ledenvergadering

  • Tuesday 12 October 2004 19:00
  • De Brug

Het is weer zover: een nieuw jaar, een nieuw bestuur en (hopelijk) nieuwe leden. Alle huidige leden en aspirant-leden worden dan ook verwacht op de eerste ledenvergadering. Deze keer gaat de ledenvergadering door op woensdag 19 oktober om 19u30 in studentenhuis De Brug. De zaal zal later nog bekend gemaakt worden.

Weet je studentenhuis De Brug niet zijn, hier is een kaartje. Als je er even het kaartje bijneemt (dank aan mappy.com) zie je onderaan het Sint-Pietersplein. Het lelijke kruisje poogt het adviescentrum voor studenten (waar je je bent gaan inschrijven) aan te geven. De Sint-Pietersnieuwstraat loopt op de kaart ongeveer recht naar boven. Studentenhuis “De Brug” is huisnummer 45.

Kun je deze keer spijtig genoeg niet komen maar wil je toch lid worden? Laat ons iets weten op bestuur at zeus.ugent.be en we spreken eens af in de S9.

Update: De vergadering gaat door in de zaal “Raad van Bestuur” op het gelijkvloers om 19u30. Een (iets beter) kaartje vind je hier. (bovenaan plateau, onderaan sint-pietersplein, de “blauwe bol” duidt De Brug aan)