Hashcode

Zeus organiseert een UGent Hashcode Hub

  • Thursday 23 February 2017 18:30
  • A3, S9

Google Hashcode

Ook dit jaar organiseren we een hub voor de Google Hashcode. Dit is een jaarlijkse programmeerwedstrijd van Google waarin je in een team van 2 tot 4 personen een probleem voorgeschoteld krijgt die je mag oplossen in een programmeertaal naar keuze. De wedstrijd is gericht op studenten en professionals.

De online kwalificatieronde vindt plaats op 23 februari om 18:30. Je kan deelnemen met je team in onze hub Ghent University in gebouw S9 op Campus Sterre, lokaal A3.

De best scorende teams worden uitgenodigd bij Google Parijs op 1 april om mee te doen aan de finale ronde van de competitie.

Registratie

Registreer je voor 5 februari op g.co/hashcode en selecteer onze hub Ghent University. Hoe meer teams zich registreren bij onze hub, hoe meer goodies we kunnen uitdelen!

Benodigdheden

Om alles optimaal te laten verlopen willen we jullie vragen om je eigen verdeelstekker mee te brengen. Wij zorgen voor drank en snacks.

Begint het al te kriebelen?

Bereid je optimaal voor op de wedstrijd door het voorbeeldprobleem op te lossen, die kan je zien zodra je je hebt geregistreerd. Vorig jaar kwam het optimaliseren van routes voor drones en satellieten aan bod. Opgaven van de vorige jaren kan je hier vinden.

Tot dan!