Geeks, Attack! VI

Zeus' zesde LAN-Party

  • Friday 27 October 2017 16:00
  • Therminal, Hoveniersberg 24 9000 Gent

Gamers, Assemble!

Je leest het goed, op 27 oktober 2017 vindt onze zesde editie van onze jaarlijkse LAN-Party plaats in Studentenhuis De Therminal (Hoveniersberg 24, 9000 Gent).

Vanaf 16:00 kunnen jullie elkaars Nexus vernietigen in League of Legends, een Ancient ten val brengen in Dota 2, bommen ontmantelen in Counter Strike: Global Offensive, op ontzagwekkende snelheden door de maps van Trackmania rijden, en nog veel, veel meer.

Geen computer bij?

Geen zorgen! We voorzien een aantal couch games zoals de Jackbox Party Packs, Nidhogg, Keep Talking and Nobody Explodes, … Gewoonweg voor de sfeer en de gezelligheid afkomen is dus zeker een optie!

Schrijf je in!

Door je in te schrijven krijgen wij een beter beeld van hoeveel volk we kunnen verwachten, wat we allemaal moeten voorzien, en welke competities we kunnen organiseren. Klik hier om je in te schrijven.

Praktisch

De deuren openen om 16:00. We vragen €2 inkom, die gebruikt zal worden om de prijzenpot van onze competities aan te dikken. We voorzien ook een aantal runs naar een pizzeria, zodat je zo lang mogelijk aan je scherm gekluisterd kunt zitten. Drank zal ook aanwezig zijn om aan te kopen.

Uit ervaring weten we dat het soms wat kouder kan worden in de Therminal rondom die tijd, dus draag zeker een trui of iets dergelijks! We doen echter ons best om de verwarming in orde te krijgen.