Geeks, Attack! VI

Zeus' zesde LAN-Party

  • Friday 27 October 2017 16:00 - 28 October 12:00
  • Therminal, Hoveniersberg 24 9000 Gent

Gamers, Assemble!

Je leest het goed, op 27 oktober 2017 vindt onze zesde editie van onze jaarlijkse LAN-Party plaats in Studentenhuis De Therminal (Hoveniersberg 24, 9000 Gent).

Vanaf 16:00 kunnen jullie elkaars Nexus vernietigen in League of Legends, een Ancient ten val brengen in Dota 2, bommen ontmantelen in Counter Strike: Global Offensive, op ontzagwekkende snelheden door de maps van Trackmania rijden, en nog veel, veel meer.

500 EURO AAN PRIJZEN?!

Je leest het goed, we hebben Gent afgeschuimd om dit jaar een knaller van een editie op poten te zetten. Neem deel aan de competities aan maak kans op een van de vele prijzen:

De Trackuity League of Legends competitie, voor de winnende teams niet minder dan 250 euro aan Bolbonnen te winnen

De Outpost Ghent CS:GO competitie, win vouchers voor een dag gratis gamen op steenworp van de overpoort

De CODIMA Trackmania competitie, de snelste deelnemers maken kans op een Samsung 850 EVO

Tussendoor verloten we FPGA’s van Sigasi en organiseren we hier en daar ad hoc competities. Heb je zelf een groepje gevonden om een wedstrijdje mee te houden? Laat het ons zeker weten en wie weet geven we wat steam gift cards als hoofdprijs.

Geen computer bij?

Geen zorgen! We voorzien een aantal couch games zoals de Jackbox Party Packs, Nidhogg, Keep Talking and Nobody Explodes, … Gewoonweg voor de sfeer en de gezelligheid afkomen is dus zeker een optie!

Schrijf je in!

Door je in te schrijven krijgen wij een beter beeld van hoeveel volk we kunnen verwachten, wat we allemaal moeten voorzien, en welke competities we kunnen organiseren. Klik hier om je in te schrijven.

Praktisch

De deuren openen om 16:00. We vragen €2 inkom, die gebruikt zal worden om de prijzenpot van onze competities aan te dikken. We voorzien ook een aantal runs naar een pizzeria, zodat je zo lang mogelijk aan je scherm gekluisterd kunt zitten. Drank zal ook aanwezig zijn om aan te kopen.

Uit ervaring weten we dat het soms wat kouder kan worden in de Therminal rondom die tijd, dus draag zeker een trui of iets dergelijks! We doen echter ons best om de verwarming in orde te krijgen.

Voedselzaken

De hongerigen zullen gespijsd worden; De dorstigen gelaafd. We voorzien een bar (met voldoende energiedrank) en doorheen de avond halen we spotgoedkope pizza’s met samenwerking van Pizza Roma. Geen zin in pizza? Kom zeker langs aan de inkom voor een voucher op julientjes en rombautjes bij Stefano’s Place.

En om te ontkateren na al dat gamen hebben we voor iedereen ook nog een verassing van De fritoloog in petto.

Sponsored by