Geeks, Attack! VII

Zeus' zevende LAN-Party

  • Friday 26 October 2018 16:00 - 27 October 06:00
  • Therminal, Hoveniersberg 24 9000 Gent

Do you wanna play a game ?

Het is weer tijd voor de jaarlijkse LAN party van Zeus! Wie de behoefte voelt om zijn gameverslaving te combineren met zijn verslaving aan sociaal contact (die inherent verbonden is aan het mens zijn) krijgt daar weer eens de perfecte kans toe.

Zeus gaat voor jou de moeite doen om toernooien te organiseren en couch games te orkestreren. Er is niet alleen aanzien en eer te verdienen, maar ook nog fancy prijzen. Gewoon voor het spelen van je favoriete games! Laat ons bij het inschrijven daarom ook weten wat je graag speelt.

Graag inschrijven hier.

Datum: Vrijdag 26 oktober - Zaterdag 27 oktober
Start: 17u00 tot 6u00 de volgende ochtend
Locatie: Therminal, Hoveniersberg, 9000 Gent

Toernooien

Aan de hand van de antwoorden op het inschrijvingsformulier beslissen wij welke toernooien we organiseren en vormen we ook een beeld van het aantal mensen we moeten verwachten. Grote games zoals League, Overwatch en CS:GO zullen er zeker tussen zitten.

Nog eens het inschrijvingsformulier.

Zelf meebrengen

Wie niet het risico wilt lopen zonder te zitten brengt best zelf zijn eigen stekkerdozen en ethernetkabels mee.

Het wordt ook behoorlijk koud in de Therminal ‘s nachts dus breng zeker voldoende warme winterkledij mee als je lang wilt kunnen genieten van de actie.

Sponsors en prijzen

To be decided.

Couch gaming

Wil je liever wat meer genieten van de gezellige sfeer? Dat kan ook! Er zal een couch gaming room zijn gevuld met console games, zowel oud als nieuw.

Eten

Wij zorgen voor een lokale pizzaverkoop zodat jullie, onze geliefkoosde gamers, slechts minimaal hoeven te bewegen.