Zeus Zoekt Bestuur

De grote strijd om de titel Zeusbestuur.

  • Monday 13 May 2019 17:30
  • Leslokaal 1.1, Gebouw S9, Campus Sterre

Ook dit jaar moet er een nieuw bestuur gekozen worden voor uw favoriete vereniging. Out with the old, in with the new. Omdat wij democratie wel een leuk idee vinden, organiseren we ook dit jaar verkiezingen. Elk Zeuslid is welkom op Maandag 13 mei om 17:30 in Leslokaal 1.1. Stel je kandidaat via dit inschrijvingsformulier.

De functies

  • Voorzitter
  • Vicevoorzitter
  • Penningmeester
  • Systeemadministrator
  • Projectverantwoordelijke
  • Communicatieverantwoordelijke

Zoals je misschien gemerkt hebt, hebben we dit jaar de functie PR opengetrokken tot Communicatieverantwoordelijke, omdat we vonden dat niet alleen de externe communicatie belangrijk is, maar ook de interne. Meer informatie hierover kan je vinden in het inschrijvingsformulier.

Inschrijvingen lopen tot 9 mei 2019.

De verkiezingen

Op de verkiezingen zelf zal er voor elke van de 6 functies gestemd worden per kandidaat. Heeft een van de kandidaten een meerderheid, is deze kandidaat verkozen. Heeft niemand een meerderheid, valt de kandidaat met de minste stemmen af en wordt er opnieuw gestemd. Heeft TEGEN een meerderheid, is geen enkele kandidaat verkozen en moet er opnieuw gestemd worden.

Heb je al prangende vragen voor de kandidaten dan kan je deze al op voorhand stellen. Dit kan je doen via het formulier of door hen in persoon aan te spreken. Zeker voor lange vragen waar je graag over doordiscussieert kan je best al even tijd nemen op voorhand.

Eten

Natuurlijk moet het nieuwe bestuur ook gevierd worden, daarom gaan we na de verkiezingen eten bij Patrick Foley’s, we verwachten daar te zijn rond 20:30. Omdat we graag weten hoeveel volk we mogen verwachten is inschrijven hiervoor verplicht, dit doe je hier.

Als je nog vragen, opmerkingen, bedenkingen, … hebt, aarzel niet om een mailtje te sturen naar bestuur@zeus.ugent.be, zodat wij je er mee verder kunnen helpen.