Geeks, Attack! VIII

Zeus' achtste LAN-Party!

  • Friday 25 October 2019 16:00 - 26 October 06:00
  • Therminal, Hoveniersberg 24 9000 Gent

Schrijf je nu in!

Game Over! Try Again.

Tijd om weer een gezellig nachtje te gamen, want Zeus WPI organiseert opnieuw zijn jaarlijkse LAN-party! Voor het achtste jaar op rij zal studentenhuis De Therminal (Hoveniersberg 24, 9000 Gent) weer een hele nacht beschikbaar zijn om je favoriete games te spelen.

Geen eigen computer mee? Liever gewoon wat genieten van de gezellige sfeer? Dat kan ook! Er zal een couch gaming room zijn gevuld met consolegames, zowel oud als nieuw.

Datum: Vrijdag 25 oktober - Zaterdag 26 oktober

Tijd: 16:00 tot de volgende ochtend

Locatie: Therminal, Hoveniersberg 24, 9000 Gent

Prijs: €2 inkom (inclusief drankbonnetje)

Praktisch

De deuren openen om 16:00. We vragen €2 inkom, die gebruikt zal worden om de prijzenpot van onze competities aan te dikken. Drank kan je ter plekke kopen en we voorzien ook een aantal runs naar een pizzeria. Zo kan je zo lang mogelijk aan je scherm gekluisterd blijven!

Toernooien

Er is niet alleen aanzien en eer te verdienen, maar ook nog fancy prijzen. Gewoon voor het spelen van je favoriete games! Denk je dat je goed bent in de games die je speelt? Laat ons bij het inschrijven dan ook zeker weten wat je graag speelt.

Zelf meebrengen

Stekkerdozen en ethernetkabels, anders zal je zonder zitten! Vergeet ook zeker je computer niet.

Uit ervaring weten we dat het soms wat kouder kan worden in de Therminal ‘s nachts, dus breng zeker een trui of iets dergelijks mee! We doen echter ons best om de verwarming in orde te krijgen.

Sponsors en prijzen

To be decided.