Zeus zoekt bestuur

Wie wordt het volgende glorizeus bestuur?

  • Saturday 15 May 2021 17:30 - 20:30
  • Jitsi

Omdat we van plan zijn om volgend jaar nog steeds geleid te worden door een democratisch verkozen bestuur, organiseren we op 15 mei 2021 verkiezingen voor alle Zeusleden.

Aangezien we dit nog steeds niet in persoon kunnen doen, hebben we gekozen om Helios samen met Jitsi te gebruiken.

Voel je je gemotiveerd, heb jij zin om volgend jaar bestuur te worden? Stuur dan nu je kandidatuur ten laatste 13 mei door via mail naar voorzitter@zeus.ugent.be. Alle info over de functies en wat het inhoud om in het bestuur te zitten kun je vinden in het bestand functieprofielen.

Heb je al prangende vragen voor bepaalde functies, dan kun je die ook al stellen door te mailen naar voorzitter@zeus.ugent.be. Om de verkiezingen zo vlot mogelijk te laten verlopen worden deze al op voorhand ook verzameld en doorgegeven aan de kandidaten. Maar geen nood, ook tijdens de verkiezingen kunnen er nog spontane vragen gesteld worden.

Technisch

Helios

Nee, we bedoelen niet de Linuxserver van de UGent, maar een open-source verkiezingsapplicatie. Meer info kan je op hun homepage vinden. Zeus zal een Heliosinstantie draaien op https://vote.zeus.ugent.be, meer informatie volgt op de verkiezingen zelf. Heb je hier vragen of opmerkingen over, stel je vraag zeker in ~bestuur.

Jitsi

We gebruiken Jitsi om op samen te komen. In het afgelopen jaar is dit een veel stabieler platform geworden dat ook veel deelnemers zonder problemen aankan.