Intro Codenight 12urenloop & Code Week

We geven een introductie tot het 12urenloop project

  • Monday 20 February 2023 18:00 - 24 February 23:00
  • Campus Sterre, Gebouw S9, Zeus Kelder

Zeus @12urenloop

26 april gaat de 12urenloop opnieuw door. Met Zeus WPI doen we opnieuw mee, niet om mee te lopen maar om te tellen wie hoeveel rondjes gelopen heeft. Als goede informatici doen we dit echter niet manueel maar werken we aan een volautomatisch systeem om dit voor ons te doen.

Als kers op de taart gaat op 8 maart de 6urenloop door in Brugge. Voor de tweede keer gaat Zeus WPI ook hier helpen met rondjes tellen. Want geef toe, niks is leuker dan rondjes tellen op ‘t Zand van Brugge! Het is ook een beetje een generale repetitie voor de 12urenloop in Gent.

Codeweek

Om vooruitgang te maken in dit project en nieuwe leden te introduceren tot wat dit eigenlijk allemaal inhoudt, organiseren we in de week van 20 tem. 24 februari een codeweek! Dat wil zeggen dat we heel de week aan allerhande issues zullen werken. Spring dus zeker eens binnen in de Kelder om mee te helpen.

Een overzichtje van de week

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Intro Codenight TBD TBD TBD TBD
  • CodeNight: Iemand aanwezig in de kelder doorheen de avond.
  • CodeDag: We proberen overdag in de kelder aan het project te werken. Kijk eens op Cammie of iemand aanwezig is, of laat in ~12urenloop op Mattermost weten wanneer je plant af te zakken naar de kelder!

Introductie

Maandag 20/02 zullen we daarboven een introductie tot het project geven voor de mensen die geïnteresseerd zijn om te helpen maar nog niet goed weten hoe ons proejct werkt. We spreken af om 18u00 in de Zeus Kelder.

Nu al benieuwd?

Je kan al de blogpost lezen over hoe we de rondjes op 12urenloop tellen.

Kijk gerust eens in onze repositories: