2004-04-19 • Kenneth

De site onderging een kleine update. Enkele van de wijzigingen: er is een nieuwe categorie toegevoegd: in het fotoboek kunt u foto’s bekijken van voorbije Zeus-activiteiten bij publicaties kunt u nu ook de cursus over de Linux kernel downloaden de verslagen zijn up-to-date gebracht


2004-04-01 • Rudy Gevaert

Zeus geeft nog es les. De vier eerste maandagen na de paasvakantie, dat zijn 19 en 26 april en 3 en 10 mei, geeft Simkin 4 PHP-lessen, telkens om 18.00u. Wil je komen stuur dan een mailtje naar lessen @ zeus . ugent . be.


2004-03-07 • Kenneth

Op 18 maart om 19.00 geeft Mattias Campe een introductie tot het IM-protocol Jabber. In samenwerking met de Werkgroep Vrije Software van het VTK gaat er nog een les door over Mandrake op 22 maart, een GNU/Linux-introductieles op 25 maart, en een LaTeX-les op 22 april. De vier eerste maandagen na de paasvakantie tenslotte, dat zijn 19 en 26 april en 3 en 10 mei, geeft Simkin 4 PHP-lessen, telkens om 18.00u.


2004-02-16 • Kenneth

Een nieuw semester, nieuwe gewoontes. De nieuwe openingstijden van de kelder vind je onder Kelderpermanenties. Ook zijn er nieuwe versies beschikbaar van onze XHTML/CSS en LaTeX-lessen. Nog steeds te vinden onder Publicaties.


2003-12-24 • Olivier Verhoogen

Ik zou namens het bestuur en de admin alle leden (en de toevallige meekijkers ook wel) een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar willen toewensen. Of vertaald naar de minder gelukkigen onder ons: een voorspoedige blok en een geslaagde eerste examenperiode!


2003-11-08 • Kenneth

Op woensdag 3 en 10 en 16 december organiseert Zeus lessen over XHTML en CSS. Kijk snel op de lessenpagina.


2003-10-30 • Kenneth

De webcam is terug online! Ons nerdzijn is hier te bewonderen. Het is de bedoeling de boel volledig streaming te maken als project.


2003-10-15 • Kenneth

Op maandag 27 oktober en maandag 3 november om 18u, geeft Gaspard 2 lessen over LaTeX. Dus als je meer wil weten over deze professionele typesetting-language, kom dan zeker af naar auditorium A0, S9, Campus De Sterre. Stuur vooraf wel even een mailtje naar lessen@zeus.UGent.be, met de vermelding of je een gedrukte cursus wil. Tot dan. Update: De nieuwe cursus staat nu ook online. Je kan hem vinden onder publicaties.


2003-10-08 • Olivier Verhoogen

Op dit eigenste moment gaat er in zaal Kunstzicht in resto Overpoort een mega verenigingenshowofftoestand door. Natuurlijk is ook Zeus WPI vertegenwoordigd! Voor die arme mensen die hier al de fun moeten missen hebben we rap een webcampaginaatje in elkaar gefoefeld. In zoverre Lieven zijn macje het niet nog eens begeeft kan je live meevolgen op ons kassa IP. NaN heeft ook een paar snapshots genomen met de digicam van zijn nonkel. Die zijn te bezichtigen op zijn (nieuwe) site. UPDATE (1650CE...


2003-09-01 • Olivier Verhoogen

Weledelgeboren leden van de Werkgroep Publieke Informatica, Na veel (en af en toe ook wel wat minder) geduld staat het er eindelijk toch van te komen: er worden opnieuw Zeus T-Shirts gedrukt! Origineel als we zijn kiezen we voor een zwart shirt met langs voor een klein Zeus logo en langs achter de reeds welbekende adminspotting tekst (zo niet: zie www.adminspotting.org). De om en bij volledige gelijkenis met de vorige editie shirts berust hierbij uiteraard geheel op toeval. Zie je het wel ...